Training Camp UTSM 2015

Imagen

Reconeixement del recorregut de la UT Serra de Montsant gaudint i descobrint l'entorn, aprenent i sumant coneixements que ens faran més fàcil les hores d'entrenament i competició que tant ens agrada, el córrer per la muntanya.

Es combinaran els entrenaments/reconeixaments amb tallers, xerrades, el tast de productes energètics i test de material.

Fes el darrer entrenament de qualitat pel UTSM en el TRAINING CAMP i escull entre les distàncies proposades segons el teu entrenament. Diferents possibilitats de venir i gaudir de 1, 2 o 3 dies

L'activitat és GRATUÏTA, únicament es creen packs de serveis (assistència, allotjament, dietes, tallers, test de material, packs de degustació, transfers...) per qui ho vulgui més complet.

Inscripcions abans del dimecres 23 de setembre a les 20hDivendres  25 SETEMBRE (semi-nocturn)

INFO TÈCNICA

 • La Morera de Montsant – Ermita de Sant Antoni 24Km / 1005m+/795m-
 • Assistència: Albarca Km 8,9 / Ermita de Sta. Magdalena Km 16 / Ulldemolins Km 18,6

INFO PROGRAMA

17h Benvinguda

17:30 Xerrada: "La importància de la hidratació, de la teoria a la pràctica" per Cristina Compte Ucar. Nutricionista, Màster en Nutrició Esportiva.

19h – Sortida semi-nocturna amb test de material

22h – Arribada a Ermita Sant Antoni (Ulldemolins). Acollida i dutxes. 

22:30 – Sopar i descans (Ermita Sant Antoni)

 * Els transfers opcionals es faran després de sopar.

 

Dissabte 26 SETEMBRE

INFO TÈCNICA

 • Ermita de St. Antoni – La Vilella Baixa 48Kms / 1.815m+/2.010m-
 • Assistència: Margalef Km 17,5 / La Bisbal de Falset Km 22,5 / Cabacés km 35,1 / La Figuera  km 42,4

INFO PROGRAMA

06:30 Esmorzar

07h Inici de l’entrenament des de Ermita Sant Antoni

15:30 Arribada a La Vilella Baixa

16h Dinar (Pic-nic entrepans)

17h Relax

16:30 Transfer a St. Antoni i La Morera de Montsant qui ho necessiti. 

18:30 Taller  Tècnic: "Fes-ho tu mateix: barretes energètiques, fruits secs, amanida Powe", receptes a càrrec de la xef en nutrició saludable Ivette Pimentel

20:30h Sopar i Descans (La Vilella Baixa)

  

Diumenge 27 SETEMBRE

INFO TÈCNICA

 • La Vilella Baixa – La Morera de Montsant 22 Km / 1.520m+/1.200m-
 • Assistència: La Vilella Alta Km 4,9 / Escaladei Km 10,4 /

INFO PROGRAMA

07h Esmorzar a La Vilella Baixa

07:30h Inici de l’entrenament

11:00 Arribada a La Morera de Montsant. Dutxes.

11:30h Xerrades:

"El CORE com a part fonamental de l'entrenament del corredor d'ultra distància", per Mayte Grillo Castañares, Fisioterapeuta. 
"Encén el teu CORE", amb Fernanda Mourrut de Beauverger Lic. en Educació Física, Faculty Nature Pilates Education.

13:30h Dinar de germanor a La Morera de Montsant

15h Opció d’anar a Spa Aquum La Pineda a fer servir l’entrada que us hem donat. Transport en vehicles propis.

*Transfers opcionals després de dinar.

 

ESCULL EL TEU PACK TRAINNING CAMP UTSM 2015


Pack 1 – Només Entrenament divendres 25: Xerrada tècnica + entrenament + assistència als punts marcats + dutxes + sopar a Ermita Sant Antoni = 17,00€  + Transfer retorn a La Morera de Montsant opcional (de 5 a 30€).

Pack 2 – Només Entrenament dissabte 26: entrenament + assistència als punts marcats + dutxes + dinar Picnic= 14,50€ + Transfer retorn a St Antoni opcional (de 10 a 35€).

Pack 3 – Només Entrenament diumenge 27: entrenament + assistència als punts marcats + dutxes + dinar a La Morera de Montsant = 19,00€ + Transfer retorn a La Vilella Baixa opcional (de 5 a 10€).

Pack 4 – Només Entrenament divendres 25 i dissabte 26:  Pack 1 + Pack 2 + Dormir i esmorzar a Sant Antoni = 38,50€ + Transfers retorn a La Morera de Montsant opcional (de 5 a 10€).

Pack 5 – Només Entrenament dissabte 26 i diumenge 27:  Pack 2 + Pack 3 + Sopar, Dormir i esmorzar a La Vilella Baixa + Taller tècnic dissabte = 66,50€ + Transfers retorn a St Antoni opcional (de 10 a 35€).

Pack 6 – Entrenament Complert: Entrenament 3 dies, Allotjament 2 nits, 2 sopars, 2 dinars (1 tipus pic-nic), 2 esmorzars,  taller tècnic divendres, dissabte i diumenge + assistència als punts marcats, dutxes, transfers, descompte 50% UTMCD2016: 85,50€

 

 

 ESCULL LES TEVES OPCION EXTRES

 

 • Pack MEDI-MARATHON PACK de OVERSTIM'S: 19,00€
  • Contenido del Pack Medio Maratón: 1 bote de Gatosport 400 g, 1 botella de Bebida de pre-competición de 50 cl, 1 tubo de gel Antioxidante líquido, 1 tubo de Energix líquido, 1 tubo de Coup de fouet líquido y 1 cinturón dorsal


 • TRANSFERS: Desplaçaments entre la sortida i el lloc on acaba l'entrenament. Hi han varies opcions en relació als packs de un o 2 dies (Reviseu si el vostre pack inclou el transfer o no).
  • Ermita St. Antoni - La Morera de Montsant, Divendres 25.
  • Preu: entre 5 i 30€
  • La Vilella Baixa a La Morera de Montsant - Ermita Sant Antoni, Dissabte 26.
   • Preus: entre 10 i 35€
  • Morera de Montsant - La Vilella Baixa / Ermita Sant Antoni, Diumenge 27.
  • Preus: entre 5 i 10€ / entre 10 i 35€

*Nota: tots els preus dels transfers varien en funció del nombre de corredors a fer-los servir. A més corredors, més econòmic. Límit de places per vehicle!

 

 • ASSEGURANÇA: Tots els corredors han de tenir una assegurança d'accidents en regla i vigent que cobreixi l'activitat de running per muntanya. En cas de no tenir-ne, et facilitem una a preu super reduït: 2€ per dia (a contractar a la inscripció).

 

 

 

Aspectes Genèrics:

 • Servei de guiatge i reconeixement del recorregut del UTSM. Esta previst fer dos grups en funció dels inscrits: més ràpid i menys ràpid. L’objectiu és reconèixer el terreny, no anar a ritme de cursa. Cal estar en possessió d’una assegurança d’accidents (es pot demanar una temporal al fer la inscripció).
 • El Trainning Camp es complementa amb aspectes tècnics que milloren el coneixement sobre la cursa a peu de ultra distància. 
 • Es pot apuntar tots els dies, dos dies, o dies individuals. Cal escollir el pack que es vol i totes les opcions al fer la inscripció. Els packs individuals poden sortir més cars pel tema del transfer de tornada, a escollir en cada cas.
 • Assistències: Naturetime us farà una assistència en els punts marcats a on us portem la vostra bossa de corredor i on trobareu beguda per rehidratar-vos: aigua, coca-cola i Overstim's Isotònic.
 • Cada Pack conté: 1 mitjons tècnics, 1 entrada SPA Aquum La Pineda Platja, gels relaxants OXD (1 per dia), gels menjar OVERSTIM’S (1 per dia), crema solar.
 • Transfers:  Tots els transfers, que només afecta als qui fan 1 ó 2 dies d’entrenament en funció d’on hagin deixat el vehicle i on hagin acabat, són opcionals i el cost dels mateixos oscil·larà entre uns valors depenent del nombre total de corredors que ho demanin. Al formulari ho haure d’escollir per fer una previsió però es pagarà directament al xofer.
 • Reserves: Els preus estan pensats per una logística de 18 corredors màxim per dia. Per tant a partir d’aquesta xifra hi haurà llista d’espera. Es prega als interessats fer la inscripció i el pagament el més aviat possible.

 

Material:

Cal portar-se un sac de dormir, mudes per córrer, mudes per canviar-se després de córrer, tovallola, necesser, alimentació durant l’entrenament, sabates de recanvi. S’aconsella: xancletes per relaxar els peus, roba d’abric en funció de la meteo, una bossa per portar el material per l’entrenament i una altre amb la resta de material (per no barrejar roba suada amb roba neta) i diners per fer unes birres després de cada jornada! El material per córrer no hi ha res obligatori donat que no és una cursa, però aconsellem: frontal, piles, gorra/gorro, guants, malles, samarreta màniga curat/llarga, jaqueta gore tex, petita farmaciola, etc...