fbpx

DORSAL SOLIDARI

El Dorsal Solidari és una iniciativa que Naturetime aplica a totes les competicions que organitza, mitjançant la qual permet als participants fer donacions per un projecte benèfic en el moment de formalitzar la inscripció per alguna cursa. Enguany, va en benefici de FROM REUS TO HELLAS

  

Què es farà al programa “From Reus to Hellas”? Des de la jove Cambra de Reus, es durà a terme un programa en col·laboració amb la Jove Cambra de Grècia. Aquest programa es basarà en enviar un equip de 12 socorristes reparats i equipats per a realitzar tasques humanitàries i de rescat a les platges de esbos, on arriben els refugiats siris, i als camps de refugiats on la feina desborda a les ONG i als serveis d’emergències grecs. Durant 15 dies faran vida a l’illa de Lesbos on conviurem amb les autoritats i equips de rescat grecs, 24 hores al dia 7 dies a la setmana.

El Equip

El Dorsal Solidari és una iniciativa que Naturetime aplica a totes les competicions que organitza, mitjançant la qual permet als participants fer donacions per un projecte benèfic en el moment de formalitzar la inscripció per alguna cursa. Enguany, va en benefici de FECEC.

 

 

La Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC, junts contra el càncer) és una entitat sense ànim de lucre que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies a Catalunya. És va constituir l’any 2001 i és cens d’informació, dóna servei a les entitats contra el càncer federades, alhora que fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupa programes en les àrees de divulgació: prevenció, supervivents i recerca psicosocial. 

 

 


De cara a la temporada 2015, els beneficis que es recaptin en el Dorsal Solidari 2015 aniran en benefici del projecte Ocularis.


Ocularis és una entitat sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la formació oftalmològica i òptica en països en vies de desenvolupament a l’Àfrica subsahariana. La seva tasca consisteix en formar professionals de la salut visual en els seus països d’origen, amb les seves pròpies eines i les seves pròpies malalties. El seu objectiu és assolir un accés universal i igualitari a la salut visual, millorar la qualitat de vida de les persones i col·laborar amb la eradicació de la pobresa.

 

DORSAL SOLIDARI 2014/5

 

 

EDorsal Solidari 2014 es va destinar al projecte Astafanias. Astafanias és una associació de famílies del Tarragonès, fundada a l’any 1966, que acull totes les discapacitats psíquiques, com el TEA, el síndrome X-FRÀGIL o el TDAH. És una associació sense ànim de lucre, que té per objectiu oferir orientar, assessorar i donar suport a les famílies que ho requereixin davant les diferents problemàtiques que puguin sorgir amb aquest tipus de discapacitats.

 

 CLICA PER CONÈIXER LA RECAPTACIÓ TOTAL PEL PROJECTE ASTAFANIAS:


  

 

DORSAL SOLIDARI 2013

 

El Dorsal Solidari 2013 es va destinar al projecte Metaloproteinasas, presentat per Mercé Miranda i en representació del Grupo de Oncología de la Asociación Española de Gastroenterología (AEG) (www.aegastro.es): els diners es van destinar als metges responsables de la investigació de cáncer de páncreas, colon i fetge.

 

 

 

Mercé Miranda és una persona amant de la natura i seguidora emperdenida dels projectes que realitza el seu fill, Joan Riba, intentant captar-los en imatges. Mercé ha col·laborat amb Naturetime Events en diferents esdeveniments de Raids d’Aventura on és molt coneguda i estimada per tots els raiders.

 

 

CLICA PER CONÈIXER LA RECAPTACIÓ DURANT EL 2013