fbpx

VILA-SECA RUTA DELS PARCS INFANTILS

A PARTIR DE l'1 JULIOL 2021

.

SORTEIG D'ENTRADES A PORT AVENTURA

.

vila-seca / la pineda

.

A PARTIR DE l'1 JULIOL 21

.

SORTEIG D'ENTRADES A PORT AVENTURA

.

VILA-SECA / LA PINEDA

.

VILA-SECA

RUTA PARCS INFANTILS

PRESENTACIÓ

Vila-seca compta amb una gran xarxa municipal de parcs infantils, tant en els nuclis urbans de la Pineda com el propi de Vila-seca.

La Ruta dels Parcs Infantils pretén posar en valor aquestes instal·lacions d’oci pensades per al gaudi dels més petits i alhora donar a conèixer tant a turistes com als ciutadans, altres punts d’interès de les localitats més enllà d’aquells més coneguts.

Un total de 20 Parcs i / o zones verdes per gaudir dels seus tobogans, gronxadors, castells, animals figuratius, .. i poder desenvolupar la imaginació jugant i alhora podent conèixer a altres nens / nenes o altres famílies.

Acceptes el repte?

rUTA PARCS INFANTILS VILA-SECA
qr parcs infantils vila-seca

DATOS TÉCNICOS

CoM FUNCIONA

Us proposem un repte diferent .. Anem a caçar parcs?

Amb el mapa d’aquí sota pots trobar fàcilment els 20 parcs infantils més “guais” de Vila-seca, que es troben en els nuclis urbans de Vila-seca i la Pineda.

Es tracta de la RUTA DELS PARCS INFANTILS. Una ruta que us animem a fer-la fent esport, ja sigui caminant o corrent, o bé en bicicleta. I com heu de arribar fent servir el MAPA, també es pot treballar l’orientació.

L’objectiu és motivar als més petits de la família a trobar les seves zones d’oci infantil durant la ruta. No importa els quilòmetres que es facin, sinó anar “caçant” parcs per gaudir d’aquests i anar de parc en parc. Al vostre ritme i sense ordre establert, ja que la ruta la feu vosaltres mateixos. Pots completar-la en més d’un dia.

En cada punt assenyalat de mapa (un parc) trobareu una targeta de control, que a part de el nombre de control, porta un codi QR que, un cop escanejat, us obrirà la web per accedir al formulari amb unes preguntes que s’hauran de contestar per validar el Control de Pas d’aquell punt de la ruta.

¿I que aconsegueixes responent a les preguntes? Doncs a part que els petits se senten protagonistes del repte, tenim muntat un SORTEIG entre totes les famílies que responguin correctament un Mínim de 5 preguntes.

A final de juliol i agost, farem sortejos entre tots els formularis correctes d’entrades a PORT AVENTURA i inscripcions a les curses START TRAIL 5K by Naturetime Events.

Us recomanem:

-Formulari: no tancar el formulari mentre duri la ruta perquè no tingueu que registrar-vos cada vegada que arribeu a un punt de control.

-Mapa: El mapa és de Google My Maps, de manera que podreu activar la ubicació del telèfon si voleu tenir la geolocalització. També us recomanem que el porteu obert per anar orientant cada vegada que ho necessiteu.

-Mòbil / Tablet: Necessitaràs el mòbil o la tablet. Entra al web, tria la zona de parcs a “caçar”, amplia el mapa i accepta el repte de buscar tots els punts proposats.

Si no vols consumir dades durant l’activitat, segueix els passos següents:

1. Busca un lloc amb wifi (per exemple, la plaça de l’Ajuntament)

2. Obre el mapa i fes una captura

3. Consulta la imatge de la captura per orientar-te

Totes les rutes són aptes per fer a peu o amb bicicleta BTT.

I si vols compartir la teva experiència a les xarxes, no oblidis etiquetar-@lapinedaplatja i el hastag #lapinedaplatja

Encara tens dubtes ?? Envia’ns un e-mail a [email protected]

 

PeR oN començo?

LeS RUTeS NO TENEN UN PUNT D’INICI i FINAL. éS RECORRegut Lliure, PoDENt VISITAR ALGUNS O TOts els PARcS.

RECOMANACIONS ESPORTIVES

NO ES TRACTA NI MOLT MENYS D’UNA COMPETICIÓ, AQUESTA INICIATIVA BUSCA POSAR EN VALOR ELS PARCS INFANTILS GAUDINT DE LA PRÀCTICA ESPORTIVA I DE L’OCI. ES POT DESPLAÇAR EN BICI O CAMINANT/CORRENT, I ES POT PRACTICAR L’ORIENTACIÓ I ELS PETITS JUGARAN A CADA PARC! 

RECOMANACIONS SANITÀRIES

SEGUIU EN TOT MOMENT LES RECOMANACIONS DE SEGURETAT I HIGIENE ACTUALS

 

ruta parCs infantils

RUTA PARQUES INFANTILES

Aquesta ruta està pensada per fer en família, ja que uneix els diferents parcs urbans del municipi. Grans i petits podeu gaudir de les zones d’oci de Vila-seca i la Pineda d’una forma diferent. Coneixereu noves zones d’oci i podreu decidir quin us agrada més!

Podràs amb tots ??

Ordre: sense ordre establert

Temps: tot el que vulgueu.

Distància: en funció de l’itinerari escollit.

SORTEIG DE 10 ENTRADES A PORT AVENTURA: entre tots els que completin correctament 5 respostes de la RUTA PARCS INFANTILS entrareu en un sorteig de 5 entrades mensuals a Port Aventura durant Juliol i Agost 2021. A més , també sotejarem 3 inscripcions a les curses de trail running familiars START TRAIL organitzades per Naturetime Events.

Incidència: en cas que detectis alguna incidència, podeu notificar [email protected] 

El resoldrem el més aviat possible.

RUTA PARCS INFANTILS VILA-SECA/LA PINEDA

col·labora

logotipo la pineda platja

organitza/produeix

ajuntament vila-seca