fbpx

CAMBRILS ESPORTIU

tots els dies

.

GAUDEIX CAMBRILS

.
}

06H A 22H

.

tots els dies

.

GAUDEIX CAMBRILS

.
}

06H A 22H

.

 

CAMBRILS ESPORTIU

PRESENTACIÓ

El confinament perimetral dels municipis durant els caps de setmana, instaurat amb les darreres restriccions per lluitar contra la propagació de la COVID-19, fa que només tinguem l’opció de sortir a fer esport o simplement passejar pel  terme de Cambrils. Val a dir que cal aprofitar que encara podem gaudir de dies de gran bonança climàtica que conviden a sortir de casa perquè ens toquin l’aire i el sol. Tot això, unit al fet que la pràctica esportiva a l’aire lliure comporta grans avantatges per a la salut física i mental de les persones, ha fet que l’Ajuntament de Cambrils i Naturetime s’hagin unit per tal d’oferir un valor afegit a aquesta única alternativa. 

S’han dissenyat diverses rutes que es poden fer a peu o en bicicleta, tant pel nucli urbà com pel terme municipal, seguint un itinerari unit per diverses fites que ens permetran, per una banda, conèixer alguns indrets de la nostra geografia i, per l’altra, convertir una simple passejada o una sortida al parc amb els més petits en una gran aventura. 

En aquest web hi trobareu tota la informació per tal de fer-vos el vostre propi itinerari, així com els mapes amb les rutes amb les fites que haureu de buscar així com el formulari de “control de pas”

Quan localitzeu aquestes fites, responeu la pregunta corresponent del formulari, omplint durant el recorregut, així podrem saber que heu completat la ruta o part de la ruta. Esperem les vostres aportacions, així com esperem les vostres fotografies, que podreu penjar a les xarxes socials amb el hashtag #cambrilsderuta

Accepteu el repte? 

codis orientacio ruta cambrils

DADES TÈCNIQUES

COM FUNCIONA (orienta't fent esport)

Us proposem dos circuits, un més pensat per a famílies i un altre més exigent per a esportistes habituals.

El primer circuit RUTA PARCS INFANTILS passa per la majoria dels parcs de Cambrils, i vol així motivar els més petits de la casa, amb l’objectiu de trobar zones de lleure durant la ruta. No importa els quilòmetres que es facin sino anar “caçant” parcs per gaudir-ne i anar de parc en parc. Al teu ritme i sense ordre establert, ja que la ruta la feu vosaltres mateixos. Es pot completar en més de un dia.

El segon circuit LA RUTA ESPORTIVA està pensat per a aquelles persones que fan esport habitualment, donat que té més quilòmetres i els punts de control estan situats durant la ruta en cruïlles i en llocs d’interès de Cambrils. Pasaràs per rieres i camins del terme de Cambrils,

A cada punt assenyalat en les dues rutes hi trobareu una targeta de control, que a banda de portar el número del control, porta un codi QR que, un cop escanejat, ens obrirà el web per accedir al formulari amb unes preguntes que s’hauran de contestar per poder validar el Control de Pas d’aquell punt de la ruta.

Us recomanem:

-Formulari: no tancar el formulari mentre duri la ruta per tal que no us hagueu d’enregistrar cada vegada que arribeu a un punt de control.

-Mapa:el mapa és de Google My Maps, pel que podreu activar l’ubicació al telèfon si voleu tenir la geolocalització. També us recordem que ho porteu obert per tal d’anar orientant cada cop que ho necessiteu.

-Mobil/Tablet: Necessitaràs el mòbil. Entra al web, escull la ruta que vols fer, amplia el mapa del recorregut triat i accepta el repte de cercar tots els punts proposats

Si no vols consumir dades durant l’activitat, segueix els passos següents:
1. Busca un lloc amb wifi (per exemple, la plaça de l’Ajuntament)
2. Obre el mapa i fes-ne una captura
3. Consulta la imatge de la captura per orientar-te

Totes dues rutes són aptes per fer a peu o en bicicleta.

Cambrils Esportiu us anima a sortir i fer esport i lleure a l’aire de lliure tot respectant les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents perquè fer esport és fer salut.

I si vols compartir la teva experiència a les xarxes, no t’oblidis d’etiquetar-nos @cambrilsesport i @naturetime fent servir el #cambrilsderuta

Encara tens dubtes?? Parlem-ne 606 451 453 (10 h a 15 h)

SORTIDA I ARRIBADA

LES RUTES TENEN INICI I FINAL A la plaça de l’Ajuntament, PERÒ AqUEST PUNT DE PARTIDA ÉS ORIENTATIU I OPCIONAL. PODEU COMENÇAR LES RUTES DES DE QUALSEVOL PUNT.

RECOMANACIONS ESPORTIVES

NO ES TRACTA NI MOLT MENYS D’UNA COMPETICIÓ, AQUESTA INICIATIVA BUSCA AFEGIR AL·LICIENTS A LA PRÀCTICA ESPORTIVA I DE LLEURE

RECOMANACIONS SANITÀRIES

SEGUIU EN TOT MOMENT LES RECOMANACIONS DE SEGURETAT I HIGIENE QUE determinen LES AUTORITATS SANITÀRIES, TENINT EN COMPTE QUE COMPARTIREU L’ESPAI AMB ALTRES USUARIS: MASCARETA + MANS + DISTÀNCIA 2M

ruta parcs infantils

RUTA PARCS INFANTILS

 Aquesta ruta està pensada per fer en família, ja que uneix els diferents parcs urbans del municipi. Grans i petits podeu gaudir de les zones de lleure de Cambrils d’una forma diferents. Coneixereu noves zones d’esbarjo i podreu decidir quina us agrada més!

Podràs amb tots??

 Ordre: Sense ordre establert.

Temps: Tot el que vulgueu.

Distància: En funció de l’itinerari escollit.

Sorteig: Entre tots els qui completeu correctament la RUTA PARCS INFANTIL i/o la RUTA ESPORTIVA entrareu en un sorteig de 3 abonaments mensuals Generals de Cambrils Esport i de 3 inscripcions a les curses de trail running familiar START TRAIL organitzades per Naturetime Events.

Incidències: si detectes alguna incidència, envia email a [email protected]. Ho subsanarem el més aviat possible.

RUTA PARCS INFANTILS

rutES esportiVes

RUTA ESPORTIVA ORIENTACIÓ CAMBRILS (PEU/CICLOTURISME)

Aquesta ruta està pensada per a esportistes acostumats a fer sortides de tant en tant o d’un nivell superior. La ruta voreja els limits de Cambrils passant per bona part per la zona de conreus, passeig de Ponent i zones emblemàtiques.

Terreny: pistes de terra, pistes asfaltades, corriols, rieres  i carril bici.

Desnivell: 139m D+

Distància: 25km.

Dificultat orientació: Baixa.

Ciclable: Sí en BTT, amb alguna petita dificultat en algun tram de riera. En cas de ser una bici per asfalt, hi han controls que no es podran fer.

La ruta presenta unes línies que uneixen els controls que ens indiquen l’ordre a seguir a l’hora de passar pels controls de pas (CP). El recorregut, per anar de un control a un altre, és lliure, però la línia dóna pistes. La ruta us la podeu adaptar al vostre estat de forma o disponibilitat, la podeu escurçar deixant de fer algun controls.

Temps: el que vulgueu, gaudiu de l’entorn.

Sorteig: Entre tots els qui completeu correctament la RUTA PARCS INFANTIL i/o la RUTA ESPORTIVA entrareu en un sorteig de 3 abonaments mensuals Generals de Cambrils Esport i de 3 inscripcions a les curses de trail running familiar START TRAIL organitzades per Naturetime Events.

Incidències: si detectes alguna incidència, envia email a [email protected]. Ho subsanarem el més aviat possible.

RUTA LLARGA ESPORTIVA ORIENTACIÓ CAMBRILS

RUTA CURTA ESPORTIVA ORIENTACIÓ CAMBRILS

fotoS/xarxes socials

Penja les teves fotos a les xarxes socials amb el hashtag #cambrilsderuta i comparteix l’experiència

col·labora

organitza/produeix