2019 Circuit KALENJI trailSERIES 21K

NOVA TEMPORADA

Un any més, tenim la satisfacció de presentar-vos una nova edició del circuit KALENJI TRAILSERIES 21K, una festa del Trail en cadascuna de les proves. 

El circuit KALENJI TRAILSERIES 21K són un seguit de curses de muntanya pels fantàstics racons i paratges de la Costa Daurada, des de l’interior fins a primera línia de mar.

L’objectiu és donar a conèixer els millors recorreguts per a la pràctica del trail running en competició. Sempre des del coneixement amb recorreguts assequibles de trail running (sense grimpades) i una distància estàndard d’una mitja marató.

Totes les curses tenen la mateixa distància i el mateix dia de la cursa se’n disputaran de 10Km, dins de la lliga de TGNNord,  i curses d’iniciació anomenades START TRAIL, de poca distància i amb poc desnivell. No obstant, les curses puntuables al TrailSERIES seran les curses llargues, sobre els 20km aproximadament (només corredors).

 

CALENDARI 2019

Les curses que inclou aquest circuit són:

 • #1 – 31 març – Muntanyes Costa Daurada (Prades)
 • #2 – 23 juny – Albiol
 • #3 – 13 juliol – Nocturna Poblet-Prades
 • #4 – 28 juliol – Colldejou (NOVA DATA 22/12/19)
 • #5 – 19 octubre – Serra Montsant, Cornudella de Montsant
 • #6 – 17 Novembre – Les Ermites (Ulldemolins) 

PUNTUACIÓ

 • Puntuen els quatre millors resultats de cada corredor
 • Per ser a la classificació general s’ha de participar en almenys tres proves
 • Cada prova té un coeficient de puntuació diferent, en funció de la distància i la duresa (mirar normativa)
 • Es trindrà en compte la posició a cada cursa i el coeficient de dificultat
 • Hi haurà puntuació per equips (4 puntuacions per cursa màxim) i també donarem premi en cada cursa a l’equip més nombrós

 

CARACTERÍSTIQUES 2019

 • Només puntua la distància de 21km
 • Tot i això, a cada esdeveniment trobareu distàncies de 10km i de 5km (Start Trail)
 • Us oferim l’opció de realitzar una inscripció a tot el circuit de forma anticipada i obtenir així una cursa gratuïta: paga 5 corre 6. Aquesta opció només serà vàlida des del 22 de febrer fins al 25 de març
 • Tots els qui feu la inscripció a tot el circuit anticipadament, obtindreu un dorsal personalitzat per a tota la temporada (mateix número en totes les curses)
 • Tots els runners de la distància 21k, en cada cursa, obtindreu un obsequi especial: una samarreta exclusiva 42KRUNNING de qualitat, diferent en cada prova. En el cas del TSM, serà  una samarreta especial Taymory
 • Regal i medalla FINISHER per als qui completin les 6 curses
 • 10K: cada esdeveniment tindrà una distància de 10km que es podrà fer corrent o caminant. A la versió de caminadors li direm TREK10 mentre que els corredors seran els RUN10K. Aquesta darrera puntua per a la Lliga TGN Nord 
 • START TRAIL: Recorregut d’iniciació pensat per a families amb menors o adults en etapa d’iniciació. Menys de 5km, poc desnivell, circuit marcat i amb avituallament. I per als menors… preu especial i regal Finisher!
 • START TRAIL by Camping Prades Park: els participants en aquesta modalitat entraran en un sorteig d’una estada per cursa al Camping Prades Park.
 • La cursa Nocturna Poblet-Prades no tindrà distància de 10km, però sí la de 5km.

 

NOVETATS  2019

 • La darrera tarifa de preus de cada cursa, anomenada LAST MINUTE, no aumentarà el preu de la inscripció, pero no donarà opció a demanar samarreta. Si vols samarreta, t’has d’apuntar un mínim de 10 dies abans de l’esdeveniment (excepte a la TSM que es marcarà un plaç superior al ser una samarreta especial).
 • Classificació automàtica del circuit a les 48h de cada prova.
 • Totes les curses i el circuit passa a tenir PREMIS NO ACUMULATIUS.

 

 

DADES TÈCNIQUES

CALENDARIO

–  31 març – Muntanyes Costa Daurada (Prades)

– 23 juny – Albiol

– 13 juliol – Nocturna Poblet-Prades

– 19 octubre – Serra Montsant (Cornudella de Montsant)

– 17 novembre – Les Ermites (Ulldemolins)

– 22 DESEMBRE- Colldejou

 

CARACTERÍSTIQUES

-Només puntua distància 21k

-A cada cursa també trobareu recorregut de 10k i 5k.

-Puntuen els 4 millors resultats d’un màxim de 6 participacions

– Premis valorats en més 2.000€

– Premis als 5 primers de la general home/dona

– Premis als  3 millors homes i dones  de cada categoria

-Premis per clubs… per punts al circuit  i per nombròs a les curses!

-Dorsal personalitzat tota la temporada

-Samarreta exclusiva de qualitat per cursa de la marca  k42Running

– Possibilitat d’apuntar-se a tota la temporada:6×5

– Adaptació de les categories segons normativa FEEC 2019

-Premis NO acumulatius.

RANKING #FINAL 2019 KALENJI TRAILSERIES21K (6 de 6)

NORMATIVA KALENJI TRAILSERIES 2019

REGLAMENT CURSES TRAILSERIES 2019

RANKING #FINAL 2018 KALENJI TRAILSERIES 21K

INSCRIPCIÓ CIRCUIT

Si et vols inscriure a tot el Circuito trailSERIES 21K de cop, ja ho pots fer:

 • Cost:99€ (t’estalvies una cursa i totes les pagues a un preu reduït. Inscripció oberta fins al 25 de MARÇ o fins esgotar dorsals. Preu normal de les 6 curses 123€… Estalvies 23€!!

   

 • Dorsal personalitzat: Pots escollir el número de dorsal que vulguis portar tota la temporada, de l’1 al 100.

   

 • Assegurança Anul·lació:  Contractant l’assegurança d’anul·lació (20€) podràs recuperar els diners de les 5 curses a les que al final no puguis  assistir, només et demanem que ens avisis 10 días abans. Reemborsem 19€/cursa i un màxim de 3 devolucions.
 • Assegurança Accidents: També pots contractar l’assegurança d’accidents de les 5 proves a un preu de 3€/cursa. Total 15€.

   

 • Got Reutilitzable: En cada cursa trobaràs a la venda els nostres gots reutilitzables. Cost 4€.

   

 • Samarreta Extra: Si vols alguna samarreta extra d’alguna de les curses, demana-la a l’organització amb una antel·lació mínima de 10 dies previs a la cursa. 

 

samarreta

TMCD

 

         

 • -31 març – Muntanyes Costa Daurada (Prades)

En el marc de la UTMCD 2019 es presenten dues curses de 10 i 20 km respectivament, amb sortida i arribada a la població de Prades, amb recorreguts per senders i pistes, unient els punts més emblemàtics de les rodalies.

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

tmcd

COLLDEJOU

   

-28 juliol – Colldejou

El trailSERIES de Colldejou no et deixarà indiferent. Amb sortida i arribada en aquest bonic poble de l’interior de la Costa Daurada, ens portarà per llocs tan mítics como la Mola de Colldejou, on gaudirem d’una panoràmica de 360º amb vistes al Montsant i la plana del Camp de Tarragona.

Descoberta de la Serra de Llaberia i el poble el mateix nom amb carrers adoquinats i estrets que ens acolliran al nostre pas.

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

POBLET-PRADES

  

 13 juliol – Nocturna Poblet-Prades

La Poblet-Prades és una prova que es va iniciar com una caminada nocturna estiuenca amb la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural de Vila-seca l’any 2001; deu anys més tard es va convertir també en cursa nocturna, unint el Monestir de Poblet i el poble de Prades seguint el GR 171 i la seva variant 171.4; passant per punts emblemàtics com són la Font del Deport, la Mola dels Quatre Termes i el Tossal de la Baltassana.

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

ALBIOL

  

 23 juny – Albiol

Córrer per l’Albiol és sinònim de gaudir i disfrutar del “trailrunning”, visitar racons meravellosos i màgics on sembla que el temps s’aturi. I enguany la fem diurna, pel que podràs gaudir de fantàstiques vistes sobre les valls i la Costa Daurada.

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

TSM

  

 19 octubre – Serra de Montsant (Cornudella de Montsant)

En el marc de la UTSM 2019 es presenten dues curses de 10 i 26 km amb sortida i arribada a la població de Cornudella de Montsant, amb recorreguts per senders i pistes unint els punts més emblemàtics del Parc Natural de la Serra de Montsant. Visitant l’ermita de Sant Joan Petit i seguint el camí dels Cartoixans.

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

     

 

ERMITES

  

 18 novembre – Les Ermites (Ulldemolins)

L’última prova del circuit KALENJI TRAILSERIES 21K 2019 fa parada al poble d’Ulldemolins, amb sortida i arribada a l’ermita de Sant Antoni. Uns recorreguts privilegiats amb el fons dels colors que el Parc Natural de la Serra del Montsant ens ofereix a la tardor.

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

    

Patrocinadors