trailSERIES Poblet-Prades Nocturna 2015

Imagen

 1 d'agost de 2015

La Poblet-Prades és una prova que es va iniciar com una caminada nocturna estiuenca amb la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-Seca l'any 2001; deu anys més tard va esdevenir també una cursa nocturna, unint el Monestir de Poblet i el poble de Prades resseguint el GR 171 i la seva variant 171.4; tot passant per punts emblemàtics com són la Font del Deport, la Mola dels Quatre Termes i el Tossal de la Baltassana.

Ll'horari de sortida permet de les últimes hores de llum solar, veure la posta de sol des de la part més alta del recorregut i arribar a Prades amb el frontal en marxa.

 

 

MANIGUETS DE REGAL

Tots els participants rebran aquests maniguets de regal. Per poder disposar d'ells el mateix dia del certamen és necessari inscriure's, com a molt tard, el dilluns 27 de juliol. Qui s'inscrigui a partir del dia 28 de juliol els rebrà a posteriori.

 

 

 

LLISTAT DE DORSALS

COMUNICAT TÈCNIC 

 

MODIFICACIÓ INICI RECORREGUTA causa de la recent col·locació d'una tanca per evitar el pas dels vehicles a 300m de la sortida hi ha una lleugera variació al començar. Els 2 primers kms seran per pista i s’empalmarà amb el recorregut original al km 2,3. Aquest fet suposa que la cursa/marxa tingui 20.67km (1.273D+ i 864D-).

AFECTACIÓ DE TRÀNSIT PER ACCEDIR A LA SORTIDA. A causa de la celebració d'una cursa esportiva al municipi de l’Espluga de Francolí, el trànsit estarà tallat i tenim una afectació. A l'apartat +INFO hi trobareu el mapa amb les indicacions pertinents.


SENSE GOTS ALS AVITUALLAMENTS. Per motius mediambientals i com a mesura de conscienciació de tenir els boscos nets, NO hi haurà gots als avituallaments. No obstant, a meta SÍ que n'hi haurà.

Imprescindible presentar DNI i targeta federativa en cas de tenir-ne (en cas contrari s'haurà d'abonar una llicència temporal)

DISSABTE, 1 D'AGOST DE 2015

19:00 - 20:45 - RECOLLIDA de DORSALS (Pàrking Monestir Poblet)

19:00 - 19:30h - NOVES INSCRIPCIONS (sempre que quedin dorsals)

20:30 - TROBADA AL PUNT DE SORTIDA (Pista La Pena a 800m del Pàrking Monestir Poblet)

20:45 - BRIEFING (arc de sortida)

21:00 - SORTIDA (Cursa i marxadors a continuació)

 

DIUMENGE, 2 D'AGOST DE 2015

03:00h - TANCAMENT de META 

 

***Els dorals també es podran recollir divendres (17h-20:30) i dissabte (10h-13h) a Evasion Running Reus

Els preus de les inscripcions a les curses són els següents:

 

Primeres 48h

Fins el 30 juliol

Dia de la cursa

Caminadors (assegurança inclosa)

15€

18€

23€

Cursa 

18€

23€

28€

Llicència temporal Runnig

5€

5€

5€

*** Enguany el bus de tornada Prades-Poblet està inclòs al preu

Si us acosteu a la botiga evaSion running Reus podreu fer l´inscripció amb un 15% de descompte (excepte les primeres 48h i en metàl·lic).

 

La inscripció inclou:

 • Bossa del corredor
 • Servei de fisio al finalitzar de FISIOSALUT 
 • Dret de participació
 • Avituallaments de cursa
 • Sorteig de material
 • Guardarropia (transport de bossa)
 • Avituallament de META
 • Trofeus als guanyadors (cursa)
 • Assitencia mèdica
 • Cronometratge amb xip
 • Vestuaris i dutxes
 • REGAL: Maniguets de Bussetus *** Pels inscrits abans del 27 de juliol s'entreguen a la recollida de dorsal. Pels inscrits després del 28 de juliol, es farà una segona comanda.

 No inclou:

 • Llicència temporal, en cas de no estar federat, només per corredors.

RECORREGUT 20Kms

A causa de la recent col·locació d'una tanca per evitar el pas dels vehicles a 300m de la sortida hi ha una lleugera variació al començar. Els 2 primers kms seran per pista i s’empalmarà amb el recorregut original al km 2,3. Aquest fet suposa que la cursa/marxa tingui 20.67km (1.273D+ i 864D-).

 

Podeu descarregar-vos el NOU TRACK OFICIAL 2015 de la cursa a WIKILOC (cliqueu aquí)

Modificació de darrera hora: Degut a una nova tanca antivehicles a 300m de la sortida, els primers 2,3kms es veuran modificats del recorregut previst inicialment. El NOU TRACK OFICIAL 2015 ja reflexa els canvis de recorregut. La distància s'ha vist afectada en 900 mts.

Com arribar?

A causa de la celebració d'una cursa esportiva al municipi de l’Espluga de Francolí, el trànsit estarà tallat i tenim una afectació. Al mapa es veu com afecta i el recorregut a seguir:

Amb vehicle propi:

- A Poblet

- A Prades

 

BUS RETORN

Per facilitar el transport entre el punt d'arribada (Prades) i el de sortida (Poblet), la organització facilitarà un autobus que unirà aquests dos punts durant la nit (a mesura que s'omplin els busos).  

 

On dormir?


Al Càmping Prades hi trobareu opcions per allotjar-vos, no espereu gaire!

 

www.campingprades.com