2015 Circuit trailSERIES Costa Daurada

Imagen

El circuit trailSERIES Costa Daurada són un seguit de curses de muntanya per els millor racons i paratges de la Costa Daurada, des de l'interior fins a primera línia de mar.

L'objectiu és donar a conèixer els millors recorreguts per la pràctica del trail running en competició.

A cada esdeveniment hi haurà sempre* dues curses paral·leles amb diferents distàncies: 

  • Cursa Llarga: sobre els 20km aproximadament
  • Cursa Curta: sobre els 10km aproximadament

NOVETAT MARXADORS: Enguany també obrim totes les proves del Circuit a les persones que vulguin fer-ho caminant i de manera NO competitiva. En el seu cas el recorregut coincidirà amb el de les curses curtes (10km) però disposaran de sortida pròpia i avituallaments adequats a aquesta modalitat.

 

 


 

CALENDARI 2015

Les curses que inclouen aquest circuit són:

 

#1. IV Trail Muntanyes de la Costa Daurada (dins UTMCD) - 28 de març

#2. III trailSERIES Tarraco - 26 de abril

#3. I trailSERIES Alforja (tarda) - 30 de maig

#4. I trailSERIES L'Albiol (Vall del Glorieta, semi-nocturna) - 20 de juny

#5. III trailSERIES Colldejou (semi-nocturna) - 18 de juliol

#6. XV Poblet - Prades (nocturna) - 1 d'agost

#7. VII TSM (dins UTSM) - 17 d'octubre

#8. III trailSERIES Les Ermites (Ulldemolins) - 15 de novembre

*excepte la Poblet-Prades

PUNTUACIÓ

  • Puntuen els cinc millors resultats de cada corredor
  • Per ser a la classificació general s'ha de participar en almenys quatre proves
  • Cada prova té un coeficient de puntuació diferent, en funció de la distància i la duresa
  • Per equips, puntuen els dos millors resultats de la classificació general masculina i femenina dels membres d’un mateix club per a cada recorregut: màxim de 8 puntuacions per cursa per club
  • Consulta tots els detalls de la puntuació clicant AQUÍ.

  

         

Dintre del marc de la UTMCD 2015 es presenten dues curses de 10 i 20 kms respectivament amb sortida i arribada a la població de Prades, amb uns recorreguts de corriols i pistes i unint els punts més emblemàtics de la rodalia.

 

Visitant la Mare de Déu de l'Abellera, les Coves d'en Pere i el Tossal de la Baltassana, entre d'altres.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

         

 

La segona cursa del Circuit trailSERIES Costa Daurada és la més cosmopolita, amb sortida i arribada al barri de Sant Salvador, al nord de la ciutat de Tarragona. Aquesat cursa passa per camins propers a la ciutat i per algunes de les construccions més significatives que els romans van deixar al seu pas. Així doncs es té el privilegi de correr per sota l'aqüeducte romà de Tarragona, un gran llegat que ha perdurat fins als nostres dies.

Amb dues distàncies per gaudir d'aquest bonic i sorprenent trail: 10 i 21 kms.

 

Per veure tota la informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

 

Els amics de Paxanguerus Alforja ens mostraràn els millors paratges de les rodalies d'Alforja, amb vistes espectaculars sobre la Costa Daurada. És una prova debutant al Circuit trailSERIES Costa Daurada.

Amb dues distàncies de 13 i 21Kms.

Per veure tota l'informació de la cursa, cliqueu AQUÍ

 

 

Vine a celebrar el solstici d'estiu amb una cursa de tarda per fugir de la calor, el dia més llarg i la nit més curta de l'any, descobreix les rodalies del Mas de Forés (Alcover).

Amb sortida i arribada en aquest magnífic indret (un antic molí restaurat) a 2kms de la població d'Alcover.

Per veure tota l'informació de la cursa, cliqueuAQUÍ

   

El trailSERIES de Colldejou no et deixarà indiferent. Amb sortida i arribada a aquest bonic poble de l'interior de la Costa Daurada ens portarà per punts tant mítics com la Mola de Colldejou, on tindrem una panoràmica de 360º amb vistes a Montsant i la plana de Tarragona.

Descoberta de la Serra de Llaberia i el poble que porta el mateix nom amb carrers empedrats i estrets que ens acolliran al nostre pas.

 

Per a veure tota l'informació de la cursa, cliqueuAQUÍ

 

La Poblet-Prades és una prova que es va iniciar com una caminada nocturna estiuenca amb la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-Seca l'any 2001; deu anys més tard va esdevenir també una cursa nocturna, unint el Monestir de Poblet i el poble de Prades resseguint el GR 171 i la seva variant 171.4; tot passant per punts emblemàtics com són la Font del Deport, la Mola dels Quatre Termes i el Tossal de la Baltassana.

Per veure tota la informació de la cursa, cliqueu AQUÍ

 

Dintre del marc de la UTSM 2015, es presenten dues curses de 10 i 26 kms amb sortida i arribada a la població de Cornudella de Montsant, amb uns recorreguts de corriols i pistes i unint els punts més emblemàtics de la rodalia i entrant al Parc Natural de la Serra de Montsant. Visitant l'ermita de Sant Joan Petit i resseguint el camí dels Cartoixants.

Per veure tota la informació de la cursa, cliqueu AQUÍ


 

 

L'última prova del circuit trailSERIES Costa Daurada 2015 té parada al poble d'Ulldemolins, amb sortida i arribada a l'ermita de Sant Antoni, uns recorreguts privilegiats amb els colors que els Parc Natural de la Serra del Montsant ens ofereix a la tardor.

Per veure tota la informació de la cursa, cliqueu AQUÍ