2014 Trainning Camp UTSM

Imagen

Reconeixement del recorregut de la UT Serra de Montsant gaudint i descobrint l'entorn, aprenent i sumant coneixements que ens faran més fàcil les hores d'entrenament i competició que tant ens agrada, el córrer per la muntanya.

Es barrejaran els entrenaments/reconeixaments amb tallers, xerrades, el tast de productes energètics i test de material.

Fes el darrer entrenament de qualitat pel UTSM en el TRAINNING CAMP i escull entre les distàncies proposades segons el teu entrenament. Diferents possibilitats de venir i gaudir de 1, 2 ó 3 dies

L'activitat és GRATUITA, tant sols es creen packs de serveis (assistència, allotjament, dietes, tallers, test de material, packs de degustació, transfers...)

Inscripcions abans del dimecres 24 de setembre a les 20h


Divendres  26 SETEMBRE (semi-nocturn)

INFO TÈCNICA

 • Cornudella de Montsant – Ermita de Sant Antoni 22Km / 1005m+/795m-
 • Assistència: Albarca Km 6,9 / Ermita de Sta. Magdalena Km 16 / Ulldemolins Km 18,6

INFO PROGRAMA

17:00 h Benvinguda

17:30 h Xerrada sobre material de nocturnitat i córrer per la nit.

19:00 h – Sortida semi-nocturna amb test de material

22:00 h – Arribada a Ermita Sant Antoni (Ulldemolins). Acollida i dutxes. 

22:30 h – Sopar i descans (Ermita Sant Antoni)

 * Els transfers opcionals es faran després de sopar.

 

Dissabte 27 SETEMBRE

INFO TÈCNICA

 • Ermita de St. Antoni – La Vilella Baixa 48Kms / 1.815m+/2.010m-
 • Assistència: Margalef Km 17,5 / La Bisbal de Falset Km 22,5 / Cabacés km 35,1 / La Figuera  km 42,4

INFO PROGRAMA

06:30 h Esmorzar

07:00 h Inici de l’entrenament des de Ermita Sant Antoni

15:30 h Arribada a La Vilella Baixa

16:00 h Dinar (Pic-nic)

17:00h Relax

16:30h Transfer a Cornudella de Montsant. *Retorn a Sant Antoni pels qui han vingut 1 dia.

18:30 h Tallers  Tècnics

                18:30h Nutrició Overstim’s (David Lago – Evasion Running Reus)

                19:30h Pilates&UltraRun (Fernanda Mourrut /Pablo Ballester)

21:00 h Sopar i Descans (Lo Refugi-L'Assut Cornudella de Montsant)

  

Diumenge 28 SETEMBRE

INFO TÈCNICA

 • La Vilella Baixa – Cornudella de Montsant 30Km / 1.520m+/1.200m-
 • Assistència: La Vilella Alta Km 4,9 / Escaladei Km 10,4 / La Morera de Montsant Km 22,4

INFO PROGRAMA

06:00 h Esmorzar a Cornudella de Montsant 

06:30h Transfer a la Vilella Baixa (tots els corredors)

07:00 h Inici de l’entrenament

13:30 h Arribada a Cornudella de Montsant

14:00 h Dinar de germanor a Lo Refugi

16:00h Opció d’anar a Spa Aquum La Pineda a fer servir l’entrada que us hem donat. Transport en vehicles propis.

*Transfers opcionals després de dinar.

 

ESCULL EL TEU PACK TRAINNING CAMP UTSM 2014


Pack 1 – Només Entrenament divendres 26: Xerrada tècnica + entrenament + assistència als punts marcats + dutxes + sopar a Ermita Sant Antoni = 15,00€  + Transfer retorn a Cornudella de Montsant opcional (de 5 a 15€).

Pack 2 – Només Entrenament dissabte 27: entrenament + assistència als punts marcats + dutxes + dinar Picnic Lo Refugi = 16,50€ + Transfer retorn a St Antoni opcional (de 10 a 35€).

Pack 3 – Només Entrenament diumenge 28: entrenament + assistència als punts marcats + dutxes + dinar a Lo Refugi = 17,00€ + Transfer retorn a La Vilella Baixa opcional (de 5 a 10€).

Pack 4 – Només Entrenament divendres 26 i dissabte 27:  Pack 1 + Pack 2 + Dormir i esmorzar a Sant Antoni = 38,50€ + Transfers retorn a Cornudella de Montsant opcional (de 5 a 15€).

Pack 5 – Només Entrenament dissabte 27 i diumenge 28:  Pack 2 + Pack 3 + Sopar, Dormir i esmorzar a Cornudella de Montsant (Lo Refugi) + Taller tècnic PILATES&ULTRARUN + Transfers de La Vilella Baixa a Cornudella i retorn al dia següent = 57,50€ + Transfers retorn a St Antoni opcional (de 5 a 15€).

Pack 6 – Entrenament Complert: Entrenament 3 dies, Allotjament 2 nits, 2 sopars, 2 dinars (1 tipus pic-nic), 2 esmorzars,  taller tècnic PILATES&ULTRARUN, xerrada tècnica, assistència als punts marcats, dutxes, transfers, descompte 50% UTSM2015: 81,50€

 

 

 ESCULL LES TEVES OPCION EXTRES

 

 • Pack MEDI-MARATHON PACK de OVERSTIM'S: 19,00€
  • Contenido del Pack Medio Maratón: 1 bote de Gatosport 400 g, 1 botella de Bebida de pre-competición de 50 cl, 1 tubo de gel Antioxidante líquido, 1 tubo de Energix líquido, 1 tubo de Coup de fouet líquido y 1 cinturón dorsal


 • TRANSFERS: Desplaçaments entre la sortida i el lloc on acaba l'entrenament. Hi han varies opcions en relació als packs de un o 2 dies (Reviseu si el vostre pack inclou el transfer o no).
  • Ermita St. Antoni - Cornudella de Montsant, Divendres 26.
   • Preu: entre 5 i 15€
  • La Vilella Baixa a Cornudella de Montsant - Ermita Sant Antoni, Dissabte 27.
   • Preus: entre 10 i 35€
  • Conudella - La Vilella Baixa/Cornudell de Montsant - Ermita Sant Antoni, Diumenge 28.
   • Preus: entre 5 i 15€

*Nota: tots els preus dels transfers varien en funció del nombre de corredors a fer-los servir. A més corredors, més econòmic. Límit de places per vehicle!

 

 • ASSEGURANÇA: Tots els corredors han de tenir una assegurança d'accidents en regla i vigent que cobreixi l'activitat de running per muntanya. En cas de no tenir-ne, et facilitem una a preu super reduït: 2€ per dia (a contractar a la inscripció).

 

 

 

Aspectes Genèrics:

 • Servei de guiatge i reconeixement del recorregut del UTSM. Esta previst fer dos grups en funció dels inscrits: més ràpid i menys ràpid. L’objectiu és reconèixer el terreny, no anar a ritme de cursa. Cal estar en possessió d’una assegurança d’accidents (es pot demanar una temporal al fer la inscripció).
 • El Trainning Camp es complementa amb aspectes tècnics que milloren el coneixement sobre la cursa a peu de ultra distància. Per enguany hem escollit aquests temes: Corre amb nocturnitat i Pilates en la llarga distància.
 • Es pot apuntar tots els dies, dos dies, o dies individuals. Cal escollir el pack que es vol i totes les opcions al fer la inscripció. Els packs individuals poden sortir més cars pel tema del transfer de tornada, a escollir en cada cas.
 • Assistències: Naturetime us farà una assistència en els punts marcats a on us portem la vostra bossa de corredor i on trobareu beguda per rehidratar-vos: aigua, coca-cola i Overstim's Isotònic.
 • Cada Pack conté: 1 mitjons tècnics, 1 entrada SPA Aquum La Pineda Platja, gels relaxants OXD (1 per dia), gels menjar OVERSTIM’S (1 per dia).
 • Transfers: La nit del dissabte acabem de córrer a La Vilella Baixa, però es dorm a Cornudella de Montsant (15 minuts en vehicle), el que implica un transfer dissabte tarda i un altre diumenge matí. Per aquest motiu el cost d’aquests transfers esta inclòs en el preu dels PACK 5 i PACK 6. Tota la resta de transfers, que només afecta als qui fan 1 ó 2 dies d’entrenament en funció d’on hagin deixat el vehicle i on hagin acabat, són opcionals i el cost dels mateixos oscil·larà entre uns valors depenent del nombre total de corredors que ho demanin. Al formulari ho haure d’escollir per fer una previsió però es pagarà directament al xofer.
 • Reserves: Els preus estan pensats per una logística de 18 corredors màxim per dia. Per tant a partir d’aquesta xifra hi haurà llista d’espera. Es prega als interessats fer la inscripció i el pagament el més aviat possible.

 

Material:

Cal portar-se un sac de dormir, mudes per córrer, mudes per canviar-se després de córrer, tovallola, necesser, alimentació durant l’entrenament, sabates de recanvi. S’aconsella: xancletes per relaxar els peus, roba d’abric en funció de la meteo, una bossa per portar el material per l’entrenament i una altre amb la resta de material (per no barrejar roba suada amb roba neta) i diners per fer unes birres després de cada jornada! El material per córrer no hi ha res obligatori donat que no és una cursa, però aconsellem: frontal, piles, gorra/gorro, guants, malles, samarreta màniga curat/llarga, jaqueta gore tex, petita farmaciola, etc...