Circuit trailSERIES Costa Daurada 2014

Imagen

El circuit trailSERIES Costa Daurada són un seguit de curses de muntanya per els millor racons i paratges de la Costa Daurada, des de l'interior fins a primera línia de mar.

L'objectiu és donar a conèixer els millors recorreguts per la pràctica del trail running en competició.

A cada esdeveniment hi haurà sempre* dues distàncies: 

  • Cursa Llarga: sobre els 20km aproximadament (només per corredors)
  • Cursa Curta: sobre els 10km aproximadament (corredors i caminadors)

 

Les curses que inclouen aquest circuit són:

 

#1. III Trail Muntanyes de la Costa Daurada (Dins el UTMCD) - 5 d'abril

#2. IV Cursa dels bombers voluntaris de Cornudella - 18 de maig

#3. II trailSERIES Tarraco - 8 de juny

#4. II trailSERIES d' Alcover (semi-nocturna) - 21 de juny

#5. II trailSERIES de Colldejou (semi-nocturna)- 19 de juliol

#6. III Poblet - Prades (nocturna) - 9 d'agost

#7. VI TSM (dins el UTSM) - 18 d'octubre

#8. III trailSERIES Les Ermites (Ulldemolins) -16 de novembre

*excepte la Poblet-Prades

 

  RANKING INDIVIDUAL PROVISIONAL 2014 -CLICKA- (ACTUALITZAT A 20-10-2104)

 RANQUING EQUIPS 2014 -CLICKA- (ACTUALITZAT A 20-10-2014)

   

 

Dintre del marc de la UTMCD 2014, es presenta dues curses de 10 i 20 Kms amb sortida i arribada a la població de Prades, amb uns recorreguts de corriols i pistes i unint els punts més emblemàtics de la rodalia.

 

Visitant la Mare de Déu de l'Abellera, les coves d'en Pere i el Tossal de la Baltassana, entre d'altres.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

 

El parc de bombers voluntaris de Cornudella i Montsant Natura ens mostraràn els millors paratges de les rodalies de Cornudella de Montsant, visitant el poble de Siurana, el seu riu i pantà, amb vistes espectaculars sobre el Parc Natural de Montsant.

Amb dues distàncies de 13 i 21Kms.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

 

 

La tercera cursa del trailSERIES Costa Daurada és la més cosmopolita, amb sortida i arribada al barri de Sant Salvador al nord de la ciutat de Tarragona, aquesat cursa passa per camins proxims a la ciutat i per algunes de les construccions més significatives que els romans van deixar al seu pas, així doncs es té el privilegi de correr per sota l'aqüeducte romà de Tarragona, un gran llegat que a predurat fins als nostres dies.

Amb dues distàncies per a gaudir d'aquest bonic i sorprenent trail, 10 i 21Kms.

 

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

Vine a celebrar el solstici d'estiu amb una cursa de tarda per fugir de la calor, el dia més llarg i la nit més curta de l'any, descobreix les rodalies del Mas de Forés (Alcover).

Amb sortida i arribada en aquest magnífic indret (un antic molí restaurat) a 2kms de la població d'Alcover.

Podràs correr per un recorregut de bosc de ribera, descobrint racons d'una bellesa natural que no et deixarà indiferent, resseguint així el curs del riu Glorieta ascendint fins al seu neixament a les fonts del Glorieta i passant aprop del poble de Mont-ral i creuant els pobles de l'Aixàvega i l'Albiol on sembla que el temps s'hagi aturat.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

   

El trailSERIES de Colldejou no et deixarà indiferent. Amb sortida i arribada a aquest bonic poble de l'interior de la Costa Daurada ens portarà per punts tant mítics com la Mola de Colldejou, on tindrem una panoràmica de 360º amb vistes a Montsant i la plana de Tarragona.

Descoberta de la Serra de Llaberia i el poble que porta el mateix nom amb carrers empedrats i estrets que ens acolliran al nostre pas.

 

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

 

La Poblet-Prades és una prova que es va iniciar com una caminada nocturna estiuenca amb la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-Seca fa molts anys i des de el 2011 es va proposar ampliar i fer-la també com a una cursa nocturna, unint el Monastir de Poblet i el Poble de Prades, resseguint el GR i passant per punt emblemàtics com són, la Font del Deport, la Mola dels 4 termes, el Tossal de la Baltassana.

Per aques 2014, s'han preparat algunes millores, entre elles el fet d'avançar l'horari de sortida per tal de que així es pugui gaudir de les últimes hores de llum solar i poder veure des de la part més alta la posta del sol i arribar a Prades amb el frontal en marxa.

 

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

 

Dintre del marc de la UTSM 2014, es presenta dues curses de 10 i 26 Kms amb sortida i arribada a la població de Cornudella de Montsant, amb uns recorreguts de corriols i pistes i unint els punts més emblemàtics de la rodalia i entrant al Parc Natural de la Serra de Montsant.

 

Visitant l'ermita de Sant Joan Petit i resseguint el camí dels Cartoixants.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ


 

 

L'última prova del circuit trailSERIES Costa Daurada 2014 té parada al poble d'Ulldemolins, amb sortida i arribada a l'ermita de St. Antoni, un recorreguts privilegiats amb els colors que els Parc Natural de la Serra del Montsant ens ofereix a la tardor.

Passant per camins i pistes que ens portaràn a la part alta de la Serra Major per visitar l'Ermita de Mare de Déu de Montsant passant pel Pi de la Carbasseta i descendint fins a l'ermita de Sta. Magdalena, vorejant el Congost de Fraguerau i passant pel pont penjat que ens porta fins a la solitaria ermita de St. Bartomeu de Fraguerau.

Una cursa que s'ha convertit en un clàssic pels corredors de la zona.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ