2019 Circuit KALENJI trailSERIES 21K

Imagen

 

 

 

Si te vols apuntar a tot el Circuit trailSERIES 21K de cop, ja ho pots fer:

  • Cost: 84€ (t'estalvies una cursa i totes les pagues a preu reduït). Inscripció oberta fins el 05 juliol o fins esgotar dorsals.

  • Dorsal personalitzat: Pots escollir el número de dorsal a portar tota la temporada, del 1 al 100.

  • Assegurança anul·lació: contractant l'assegurança d'anul·lació (20€) podràs recuperar el diners de les 5 curses que al final no poguis venir, només te demanem que ens ho diguis 10 dies abans. Retornarem 19€/cursa i un màxim de 3 retorns.

  • Assegurança Accidents: També pots contractar l'assegurança d'accidents de les 5 curses a un preu de 3€/cursa. Total 15€.

  • Got Reutilitzable: A cada cursa trobaràs a la venda els nostres gots reutilitzables. Cost 4€.

  • Samarreta Extra. Si vols alguna samarreta extra d'alguna de les curses, demana-ho a l'organització amb un mínim de 10 dies previs a la cursa. Cost: 10€

 

Per fer la INSCRIPCIÓ, clica AQUI (a partir 16 MAIG)

  

         

  • -15 Abril - Muntanyes Costa Daurada (Prades)

Dintre del marc de la UTMCD 2018 es presenten dues curses de 10 i 20 kms respectivament amb sortida i arribada a la població de Prades, amb uns recorreguts de corriols i pistes, unint els punts més emblemàtics de la rodalia.

Per a veure tota l'informació de la cursa pots clicar AQUÍ

tmcd

   

-8 Julio - Colldejou

El trailSERIES de Colldejou no et deixarà indiferent. Amb sortida i arribada a aquest bonic poble de l'interior de la Costa Daurada ens portarà per punts tant mítics com la Mola de Colldejou, on tindrem una panoràmica de 360º amb vistes a Montsant i la plana de Tarragona.

Descoberta de la Serra de Llaberia i el poble que porta el mateix nom amb carrers empedrats i estrets que ens acolliran al nostre pas.

 

Per a veure tota l'informació de la cursa, cliqueu AQUÍ

 21 Juliol - Nocturna Poblet-Prades

La Poblet-Prades és una prova que es va iniciar com una caminada nocturna estiuenca amb la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-Seca l'any 2001; deu anys més tard va esdevenir també una cursa nocturna, unint el Monestir de Poblet i el poble de Prades resseguint el GR 171 i la seva variant 171.4; tot passant per punts emblemàtics com són la Font del Deport, la Mola dels Quatre Termes i el Tossal de la Baltassana.

Per veure tota la informació de la cursa, cliqueu AQUÍ

 30 Setembre - Albiol

Correr por el Albiol es sinónimo de disfrutar y disfrutar del "trailrunning", visitar rincones maravillosos y mágicos donde parece que el tiempo se detenga. Y este año la hacemos diurna, por lo que podrás disfrutar de fantásticas vistas sobre los valles y la Costa Daurada.

 

Per veure tota l'informació de la cursa, cliqueu AQUÍ

20 Octubre - Serra Montsant

 

Dintre del marc de la UTSM 2018, es presenten dues curses de 10 i 26 kms amb sortida i arribada a la població de Cornudella de Montsant, amb uns recorreguts de corriols i pistes i unint els punts més emblemàtics de la rodalia i entrant al Parc Natural de la Serra de Montsant. Visitant l'ermita de Sant Joan Petit i resseguint el camí dels Cartoixants.

Per veure tota la informació de la cursa, cliqueu AQUÍ


 

 18 Novembre - Les Ermites (Ulldemolins)

L'última prova del circuit trailSERIES Costa Daurada 2018 té parada al poble d'Ulldemolins, amb sortida i arribada a l'ermita de Sant Antoni, uns recorreguts privilegiats amb els colors que els Parc Natural de la Serra del Montsant ens ofereix a la tardor.

Per veure tota la informació de la cursa, cliqueu AQUÍ